Lako do uštede pri kupovini uz Huawei uređaje

0
67
lako-do-ustede-pri-kupovini-uz-huawei-uredjaje

Svedoci smo sveopšte popularnosti aplikacija za kupovinu. Kupovina u velikim trgovinskim lancima je danas više nego ikada oslonjena na digitalne inovacije, a toga će biti sve više u narednom periodu. Najpopularnije trgovine imaju svoje aplikacije na najvažnijim platformama, a tu je svakako i AppGallery.

PCPress.rs Image

Svi korisnici Huawei pametnih telefona će od sada moći lako i jednostavno da skidaju apsolutno sve aplikacije na svom telefonu sa AppGallery prodavnice.  AppGallery je zvanična platforma za distribuciju aplikacija na Huawei uređajima. Pošto spada u top tri aplikacije na globalnom tržištu, AppGallery nudi ogromnu ponudu aplikacija u više od 170 zemalja i regiona.

Sve aplikacije na AppGallery testirao je Huawei i mogu se slobodno i sigurno koristiti. AppGallery pruža sistem bezbednosti i zaštite celog ciklusa, koji uključuje verifikaciju pravog imena programera, proces pregleda u četiri koraka, kao i zaštitu za preuzimanje i instalaciju. Na ovaj način, AppGallery postaje pravi “one-stop-shop” iz kojeg korisnici mogu preuzeti sve željene aplikacije sa jednog mesta. Zbog ove funkcionalnosti, softverske prepreke u korišćenju Google aplikacija, koje su zabrinjavale Huawei korisnike, sada su izostale, a korisničko iskustvo je unapređeno na najviši nivo.

PCPress.rs Image

Među brojnim aplikacijama koje su dostupne na ovoj platformi nalaze se i dve aplikacije popularnih trgovina, Lidl i Maxi – Lidl plus i Moj Maxi. Zahvaljujući njihovom prisustvu na platformi, kupci mogu da lakše obavljaju kupovinu, bolje planiraju odlazak do radnje, balansiraju troškove, ili čak da naruče dostavu na kućnu adresu – sve to lako i jednostavno putem AppGallery prodavnice.

Kako rade aplikacije za trgovinu na AppGallery prodavnici aplikacija?

U okviru Lidl plus aplikacije moguće je pronaći povoljne kupovine, kupone, te učestvovati u programima lojalnost, ali i povremenim nagradnim igrama za kupce ovog prodajnog lanca.

PCPress.rs Image
PCPress.rs Image
PCPress.rs Image
PCPress.rs Image

Kompanija Delhaize Srbija je svoju aplikaciju Moj Maxi namenila svim potencijalnim kupcima ovog prodajnog lanca, a korisnici ove aplikacije svake nedelje mogu uštedeti na preko 30 akcija koje se organizuju samo za njih.

PCPress.rs Image
PCPress.rs Image
PCPress.rs Image
PCPress.rs Image

O novoj Huawei P seriji

Dolazeći Huawei P60 Pro ima odličan pedigre u domenu fotografije i estetike, i čini još jedan prodor u optičkom sistemu i estetskom dizajnu. Ovaj najnoviji telefon reinterpretira klasičan dizajn Huawei P serije i pravi vodeći napredak u industriji visokotehnoloških uređaja sa odličnom kamerom.

PCPress.rs Image

Telefoni iz P60 serije će doneti još zanimljivih karakteristika u pogledu mobilne fotografije, zbog sistema koje se sastoji iz tri sočiva i modernih tehnologija pri obradi fotografije, kao i prilagođavanja svetlosti i senke kako bi se dobio najrealističniji rezultat, baš kao što smo i navikli sa svakom novom serijom ovih Huawei uređaja. Jedna od funkcija koju sistem kamera P60 serije donosi je vrhunska fotografija u uslovima smanjenog osvetljenja, tako da će svaki detalj u svakoj situaciji biti idealno prikazan. Sigurno je da će i najnovija serija uređaja oduševiti korisnike inovativnim pristupom pri kreiranju kako spoljašnjosti, tako i softverskih rešenja. Uz standardno dobru otpornost Huawei uređaja, P60 serija donosi celodnevno korišćenje u svakoj situaciji koja zadesi korisnike.

Huawei P60 Pro može biti ostvarenje snova za sve entuzijaste koji žele da uhvate veliki broj detalja sa različitih udaljenosti, bilo da je u pitanju pejzaž u vreme zalaska sunca ili neko okupljanje sa prijateljima u mračnijem okruženju popularnog kafića. Ovog proleća kompanija Huawei će na evropska tržišta doneti pametni telefon sledeće generacije, najsavremeniji uređaj za sve one koji vole kvalitetnu fotografiju i izvanredan dizajn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.