Labyrinth City: Pierre the Maze Detective  

0
524

Labyrinth City: Pierre the Maze Detective – umetnik Hiro Kamigaki je zapanjujuće talentovana osoba. On ima sposobnost da upakuje neverovatne količine detalјa u njegov privlačan dizajn. Guardian ga je opisao kao „Gde je Wally-ev otmeni rođak“, njegova uspešna slikovnica Pierre the Maze Detective iz 2015. godine sada je igra. I ona je šarmantna koja pruža jednostavnu, hirovitu naraciju oženjenu umetničkim delima koja će oduševiti na svakom koraku.

Naprosto, ono što ovde imamo je prilika da ponovo stvorimo kakav je osećaj trasirati vaš put, možda prstom, kroz zamršenost sasvim bukvalno lavirintnih crteža. Živa, dišuća ponovna kreacija knjige. Izgleda neverovatno, sa gotovo ogromnom količinom u toku. Igranje je jednostavno. Igrajući je kao Pierre, suprotstavili ste se lučnom zlikovcu Mr X. On je oteo kamen lavirint iz Opera City muzeja, artefakt koji mu omogućava da savija i manipuliše sam grad, pretvarajući ga u zapanjujući lavirint.

Vaš posao je da komunicirate sa pejzažima i bezbroj stanovnika grada i prolazite kroz ove lavirinte, koristeći vaše sposobnosti istraživanja i posmatranja, kao i sposobnosti rešavanja zagonetki za napredak. Razgovaraćete sa NPC-ima ili ćete gledati iza objekata. Možete da sretnete Mr X-ove mamce crvene haringe, dođete u ćorsokake, učestvujete u mini igrama slagalica. I naravno, možete da pokrenete radosne animacije petlјajući sa određenim objektima ili situacijama kada se pojavi ikona.

Pierre the Maze DetectiveSvaki nivo ima niz zvezda i sanduk za prikuplјanje. Oni su na otvorenom i mogu da budu primamlјivi oku, ali do njih često nije lako doći. Srećom, tu su pomoćni čarobnjaci koji mogu da vam daju potrebne savete. Mr X-ove stranice beležnice su neverovatno dobro skrivene. Ove beleške se skrivaju bilo gde i nikad ih ne vidite tek tako. U stvari, one zahtevaju pravilan detektivski rad. Zbirka predmeta koje otkrijete prikuplјa se u galeriji za buduće proučavanje.

Pierre the Maze DetectiveIpak zaista izgleda i zvuči sjajno. Takođe je vredno reći i kakvu zvezdanu grupu umetnika imaju i u Darjeeling-u. Maze Detective ulazi u njihov opus, koji uklјučuje vrhunske dokumentarne filmove o Keith Haring-u i Larry Clark-u.

Lutanje po interaktivnom lavirintu poput ovog je nišna mehanika igranja i vaše uživanje u ovom naslovu zavisiće od toga koliko ćete uložiti u uticaj umetnosti i nežnog istraživanja. Prirodni je pobednik za one koji su upoznati sa izvornim materijalom, naravno. Oduševiće i decu koja su fanovi čoveka u kružnom crveno-belom dresu i neće biti za sve, ali dobro je što je sjajno što se prave ovakve stvari.

Labyrinth City: Pierre the Maze Detective was last modified: 31 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post Labyrinth City: Pierre the Maze Detective appeared first on ITNetwork.

Original Article