KulenDayz iznova okupio IT stručnjake

0
52

Na prvom danu kultne KulenDayz IT konferencije, već u jutarnjim satima, okupilo se, prema procjenama organizatora, oko 250 IT stručnjaka iz Slavonije i Baranje, Zagreba, ali i drugih dijelova Hrvatske i regije.

Organizator je ove godine veliki fokus stavio na mlade, pa je tako studentska ulaznica bila potpuno besplatna, a organizirane su i posebne radionice za djecu koja otkrivaju strast prema tehnologiji, prigodno nazvana KulenDayzKidz.

Prvi dan se održava u seoskom domaćinstvu Didov Konak, dok će drugi dan biti organiziran u osječkoj Staroj Tvrđi. Predavanja se terminski preklapaju, pa posjetitelji sami biraju koja ih područja primjene IT-a zanimaju, od Game Developmenta, Clouda, Date, pa sve do dizajna i projektnog menadžmenta.

Neki od predavača prvog dana su bili Nenad Trajkovski, Tomislav Lulić, Luka Manojlović i Mirna Koričan Lajtman, a i drugog nas dana očekuju zvučna imena s hrvatske i regionalne IT scene.

KulenDayz se ne bi tako zvao bez odlične hrane, gdje se organizator pobrinuo nahraniti svih 250 gladnih usta autohtonim slavonskim jelima.

Ostajemo do nedjelje, kad će biti organiziran veliki teambuilding za sve posjetitelje, u parku prirode Kopački rit nadomak Osijeka.

Original Article