Kreatori Just Cause serijala kratkim trejlerom objavili da rade na novoj igri

Studio Avalanche stalno ima nešto u razvoju, bilo da se radi o sopstvenom serijalu ili u saradnji sa drugim studijima, a sa nedavnom promenom imena je stigla i kratka objava nove igre.

Ovaj studio najpoznatiji po Just Cause serijalu, je sada umesto Avalanche Studios ime promenio u Avalanche Studios Group. Razlog za novi naziv leži u proširenju divizija koje aktivno rade na razvoju igara pod jednim okriljem, to su Systemic Reaction, Expansive Worlds, i na kraju Avalanche divizija.

Svaka divizija iza sebe ima određenu igru, a ona koja je sada predstavljena kratkim tizerom je u razvoju unutar Systemic Worlds divizije. Tizer traje 28 sekundi i ne prikazuje dosta, ali je u pozadini moguće čuti zvuke pucanja iz vatrenog oružja i riku čudovišta, što može uputiti na to da je u pripremi neka co-op pucačina.

Zajedno sa ovom objavom, rukovodstvo Avalanche grupe studija je izjavilo da je u razvoju još nekoliko drugih igara, među kojima se verovatno nalazi i Playstation 5 naslov o kojem je reči bilo još pre par godina.

The post Kreatori Just Cause serijala kratkim trejlerom objavili da rade na novoj igri appeared first on PLAY!.

Original Article