Krajem oktobra održažava se treći AFA Women’s Leadership Summit

0
16

Treći AFA Women’s Leadership Summit okupiće 70 eksperata i lidera iz različitih oblasti iz regiona i iz sveta i ukupno preko 400 učesnika. Glavne teme su usmerene na eksponencijalne tehnologije koje ubrzano menjaju svet, značaj digitalne pismenosti, relevantne programe prekvalifikacije, celoživotnog učenja kao i važnost podjednake zastupljenosti žena u “tech” kompanijama, startapovima i product timovima koji kreiraju novu, digitalnu civilizaciju.

Nove tehnologije brzo menjaju naš način interakcije, rada i življenja stvarajući novu digitalnu civilizaciju. Zbog nedostatka ženskih lidera u tehnološkom sektoru, žene nisu podjednako zastupljene. AFA samit će okupiti predstavnike vodećih tehnoloških kompanija iz regiona kako bi razgovarali o budućnosti zapošljavanja i o tome kako se mogu formirati timovi uravnoteženih polova da bi se ženski princip uključio u stvaranje budućeg digitalnog društva.

Na ovogodišnjem Samitu ženskog liderstva učesnici će razgovarati o značaju digitalne pismenosti koja je vitalna veština radne snage u digitalnom dobu, kao i o neizbežnim procesima prekvalifikacije i dokvalifikacije i digitalnoj inkluziji kao ključnim stavkama za budući rast i prosperitet. Neki od ovogodišnjih govornika samita biće: Ana Brnabić, Tatjana Matić, Natali Delić, dr Jasmina Knežević, Anica Dobra i mnogi drugi.

Prijavite se na vreme i obezbedite svoje mesto na Trećem AFA Samitu ženskog liderstva, a link za parijavu potražite ovde.

Original Article