Koristite Google TV aplikaciju na mobitelu kao daljinski za svoj Android televizor (Android TV)

0
192

Google je nedavno dodao daljinski upravljač u svoju Google TV aplikaciju s kojim možete upravljati sa svojim Android televizorima, box-ovima i stick-ovima. Nije loša opcija ako vam se daljnski pokvari, izgubite ga ili vam baterije otkažu, a i unos teksta je puno lakši.

Već sam snimio upute za aplikaciju CetusPlay uz pomoć koje isto možete koristiti mobitel kao daljinski za TV box: https://bswireless.hr/cetusplay-koristite-mobitel-kao-daljinski-upravljac-za-android-tv-box-kao-mis-i-tipkovnicu/, a ovo radi samo na Android TV uređajima.

Pogledajte kako mobitel koristiti kao daljinski upravljač za Android televizor (pretplatite se na moj Youtube kanal – besplatno je: https://goo.gl/iMnXte, pratite me i na Facebook-u: https://www.facebook.com/bswireless.brodski.stupnik/):


Samo instalirate Google TV aplikaciju na vaš mobitel:

Google TV (ehemals Google Play Filme & Serien) (Free, Google Play) →

Ako ste na istoj WiFi mreži kao i Android TV onda će vam se u donjem desnom kutu Google TV aplikacije pojaviti tipka za daljinski upravljač. I to je to, na sam televizor ne morate ništa instalirati.

Jedina mana koju sam uočio je što se opcija tipkovnice pokazuje samo na nekim poljima za upis, ne na svim – možda će i to popraviti u novijim verzijama.

Original Article