Korištenje WhatsAppa na više telefona i tableta

0
67

Već neko vrijeme možete povezati svoj WhatsApp račun s više računala, a sada popularna komunikacijska platforma izgleda radi na značajci koja bi korisnicima omogućila razgovor s istim računom na više telefona ili tableta, što su mnogi korisnici željeli već dugo vremena.

Prema sličici beta verzije aplikacije objavljene na portalu WABetaInfo, WhatsApp uvodi zaslon koji daje upute za registraciju uređaja koji koristite kao "pratitelja" skeniranjem koda svojim glavnim telefonom, mada zasad još ne vidimo QR kod koji se može skenirati.

Zaslon pronađen u prethodnoj beta verziji pokazao je da bi uređaji mogli dobiti mogućnost sinkronizacije nedavnih poruka, iako su end-to-end šifrirane. Taj zaslon, u kombinaciji sa zaslonom "Registriraj uređaj kao pratilac" koji daje upute korisnicima kako koristiti WhatsApp na drugom uređaju, daje uvjerljiv dokaz da je ova značajka u izradi.

Oba zaslona pronađena su u Android verziji aplikacije, što implicira da će ta značajka podržavati razgovor na sekundarnom telefonu ili tabletu.

WhatsApp već tehnički podržava korištenje vašeg računa na više uređaja, putem značajke Povezani uređaji, koja trenutno podržava samo korištenje računala kao sekundarnih uređaja. Značajka je dostupna i na iOS-u i Androidu.

Zasad još nije jasno kada bi nova značajka mogla stići svim korisnicima, ali čini nam se da ne bismo trebali čekati predugo.

Original Article