Korisnici Google Pixel 8 telefona otkrivaju čudne izbočine i udubljenja ispod svojih ekrana

0
108
korisnici-google-pixel-8-telefona-otkrivaju-cudne-izbocine-i-udubljenja-ispod-svojih-ekrana

Ikotek

PCPress.rs Image

Čini se da najnoviji pametni telefoni Google Pixel 8 i Pixel 8 Pro nose dodatnu funkciju za koju niko nije tražio: izbočine i udubljenja na ekranima.

PCPress.rs Image

Korisnici Pixel 8 telefona veruju da neke grublje unutrašnje komponente izazivaju ove izbočine na ekranu

Niz korisnika Pixel telefona obratio se Reddit-u i Google-ovim forumima podrške kako bi izrazili svoje frustracije zbog čudnih izbočina i udubljenja koja se pojavljuju ispod ekrana njihovih telefona. Neki korisnici su primetili ove izbočine blizu gornjih ivica i blizu kamere sa prednje strane.

Spekuliše se da su ove izbočine uzrokovane unutrašnjim komponentama koje pritiskaju ekran. Dobra vest je da ove izbočine izgleda ne utiču na taktilno iskustvo. Međutim, postoji zabrinutost da bi tokom vremena mogle postati izraženije, što može dovesti do potencijalnih oštećenja.

Izgleda da ove izbočine na Pixel 8 telefonima nisu vidljive pri normalnom korišćenju, s obzirom na to da neki korisnici izveštavaju da ih primete samo pod određenim uslovima osvetljenja, poput jakog sunčevog svetla. Drugi su rekli da izgleda da se pojavljuju i nestaju tokom vremena.

Još uvek nije jasno koliko je ovaj problem rasprostranjen ili šta tačno izaziva ove izbočine. Neki pogođeni korisnici su uspeli da dobiju zamenske telefone, ali Google još uvek nije izdao zvanično saopštenje o ovom pitanju. Pored ovih izbočina na ekranu, korisnici Pixel 8 telefona su nedavno naišli na druge probleme, uključujući ružičastu ili žutu nijansu na uvek uključenom ekranu, pregrevanje i probleme sa baterijom. Ovi problemi sa baterijom mogu biti povezani sa lošom konektivnošću mobilnih podataka.

Sudeći prema najnovijim diskusijama na mreži, nije samo nekoliko nesrećnika koji doživljavaju ove izbočine i udubljenja na ekranu, već je u pitanju priličan broj vlasnika Pixel 8 i Pixel 8 Pro telefona. Da li su ove izbočine i udubljenja čisto kozmetički ili pokazuju ozbiljniji osnovni problem, ostaje da se vidi.

Izvor: Androidcentral

SBB


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.