Konami zvanično najavio Metal Gear Solid 3 Remake!

0
36
konami-zvanicno-najavio-metal-gear-solid-3-remake!

Konami je zvanično objavio da će napraviti remake igre Metal Gear Solid 3 za PlayStation konzole. Ova vest je otkrivena tokom PlayStation Showcase-a u sredu. Igra pod nazivom ‘Metal Gear Solid Δ: Snake Eater’ biće dostupna na PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC platformama, kao što je ranije otkriveno.

Konami je opisao ovaj naslov kao „veran remake“ i dodao da će nova generacija igrača i verni fanovi imati priliku da dožive priču o poreklu čuvenog Big Boss-a i vide kako je njegova legenda nastala tokom Operacije Snake Eater.

Pored toga, Konami je potvrdio da će izdati „Volume 1“ kolekcije remastera Metal Gear Solid koja uključuje Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2 i Metal Gear Solid 3. Ova kolekcija će biti dostupna na jesen 2023. godine.

Kompanija je navela da razvojni tim trenutno radi na stvaranju okruženja u kojem će fanovi moći da dožive i uživaju u seriji Metal Gear na najnovijim platformama. Oni rade na remake-u jednog od najomiljenijih nastavaka serije Metal Gear – Metal Gear Solid 3: Snake Eater, koji će biti objavljen pod nazivom Metal Gear Solid Δ: Snake Eater. Cilj im je da naprave veran remake originalne priče i dizajna igre, uz unapređen gameplay sa zadivljujućim vizualima i besprekornim korisničkim iskustvom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More