Konami nagoveštava još remake izdanja nakon Metal Gear Solid 3

0
49
konami-nagovestava-jos-remake-izdanja-nakon-metal-gear-solid-3

Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1 je izdat prošle godine, i iako nije dobio sjajan prijem zbog minimalnih promena koje su uvedene, Konami se uspešno vratio na scenu nakon ovog izdanja.

U nedavnom intervjuu, Konami potvrđuje da su na putu dalja poboljšanja za Master Collection, uključujući podršku za 4K. Međutim, takođe je nagovestio uzbudljivu mogućnost izdavanja još remasterizacija.

Zvanični YouTube kanal Konamija je objavio novi Production Hotline video koji diskutuje o budućnosti franšize bez Hidea Kojime.

Producent franšize, Noriaki Okamura, potvrdio je u videu da se trenutno prilagođava neadekvatan metod skaliranja koji se koristi u Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1. Konami sada planira da uvede podršku za 4K u kolekciju.

Navodi da će biti dostupna za sve igre kroz besplatno ažuriranje. Ostala poboljšanja opcija konfiguracije kontrole i kontrole tastature za PC verziju će takođe biti dodata kroz ažuriranja u narednom periodu.

Na uzbudljivijoj noti, producent Noriaki Okamura se osvrnuo na mogućnost daljih remasterizacija. Sa više informacija o Metal Gear Solid 3 Remake koje dolaze uskoro, producent navodi da će Konami čekati reakciju fanova pre sledeće odluke.

Dobićemo povratne informacije od korisnika koji kažu, možda bi trebalo da naprave sledeću remasterizaciju.

Ova izjava implicira da je tim i dalje više nego voljan da remasterizuje druge projekte. U prošlosti, Konami je davao slične odgovore kada su ga pitali o budućim remasterizacijama.

Prema procurelim informacijama, Konami radi i na rimejku prvog Metal Gear Solid naslova. Možda i pametan potez obzirom da je Hideo Kojima davno napustio serijal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More