KONAČNO! The Elder Scrolls 6 je u produkciji

0
67
konacno!-the-elder-scrolls-6-je-u-produkciji

The Elder Scrolls 6 je prvobitno najavljen još 2018. godine, ali od tada nismo imali nikakvih ažuriranja o igri. The Elder Scrolls 6 je bio u pre-produkciji dok se većina Bethesde fokusirala na Starfield. Sada, kada je RPG kompanije u svemiru samo nekoliko dana udaljen od izlaska, Pete Hines iz Bethesde je potvrdio da je sledeći Elder Scrolls u ranoj fazi razvoja.

U intervjuu sa španskim sajtom Vandal, Bethesda izvršni Pete Hines je upitan o bilo kakvim ažuriranjima na The Elder Scrolls 6. Iznenada, dobili smo mali, dok se mislilo da je igra još uvek u pre-produkciji i fazi koncepta do nakon izlaska Starfielda, igra je zapravo sada u razvoju, iako je još uvek vrlo rana faza produkcije.

Produkcija bi trebalo da se ubrza u mesecima nakon lansiranja Starfield, iako znamo da Bethesda takođe planira najmanje jedan DLC za tu igru i prema Hinesu u istom intervjuu, Bethesda ima ideje za druge DLC-ove, tako da bismo mogli dobiti još više Starfield sadržaja niz liniju.

S obzirom na to da se The Elder Scrolls 6 nalazi u ranoj fazi razvoja, još uvek smo verovatno 4+ godine daleko od toga da ga dobijemo. Ali! Ovo je svakako odlična vest za čuti, zar ne?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More