Konačno novi tizer za nadolazeći Dragon Age: Dreadwolf

0
44
konacno-novi-tizer-za-nadolazeci-dragon-age:-dreadwolf

Svake godine 4. decembra, fandom Dragon Age okuplja se da proslavi Dan Dragon Age serijala. Bioware je započeo stvari sa nečim zbog čega bi fanovi mogli da se uzbude – novim tizerom za Dragon Age Dreadwolf.

U novom postu na blogu, BioWare je podelio brzi teaser za Dragon Age Dreadwolf. Tizer ponovo potvrđuje našeg sledećeg velikog neprijatelja u priči o Dragon Age-u, sa Solasom koji se vraća. Kako se ispostavilo, Solas je Dreadwolf i želi da sruši veo koji štiti naš svet od sirove mračne magije.

BioWare nam još nije dao odgovarajući trejler za Dreadwolf-a, tako da smo do sada videli samo nekoliko brzih tizera. Takođe još uvek nemamo datum objavljivanja, ali se ranije pričalo da BioWare cilja na lansiranje u četvrtom kvartalu 2023. godine za svoj najnoviji fantazijski RPG.

EA će se verovatno pojaviti na dodeli nagrada The Game Awards kasnije ove nedelje, ali je verovatno da će kompanija biti prvenstveno fokusirana na otkrivanje datuma izlaska Star Wars Jedi: Survivor, tako da možda nećemo dobiti još jedno ažuriranje o Dragon Age-u do sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More