Kojima potvrdio da će Death Stranding imati Very Easy težinu za igrače koji žele samo priču

Postoje trenuci kada nemate volje ili vremena da u nekoj igri provedete sate i sate igrajući i pritom ne možete da ostvarite napredak i privedete priču kraju zato što vam je neki deo jednostavno previše težak.

Igara tog tipa je dosta, a Death Stranding na svu sreću neće biti jedna od takvih, pošto je Hideo Kodžima potvrdio da će ona imati Very Easy mod igranja.

Legendarni kreator igara je otkrio kako je Very Easy mod namenjen onima koji ne žele preterano mnogo izazova i kojima je glavni cilj da iskuse priču, što je sasvim korektno. Death Stranding će imati i ostala podešavanja težine Normal i Hard, a ostaje da se vidi da li ćemo imati neki Ultra Hard ili Nightmare mod.

Izuzetno dugo čekamo na ovo ostvarenje Hidea Kodžime, i želimo da konačno vidimo kakva je priča u pitanju i da otklonimo zbunjenost koja je rasla zajedno sa hajpom pri svakom novom trejleru.

Death Stranding izlazi 8. novembra za Playstation 4

普通はイージーまでですが、ノーマンやマッツ、レアさんなどが出演しているので、ゲーム未経験者の洋画ファンでも楽しめるようにと、ベリー・イージーを用意しました。パックマンの1面がクリア出来なかった矢野さんもベリー・イージーで楽しみながら、クリア出来ました👍🌈🦀😅 https://t.co/qR0lWdcIzx

— 小島秀夫 (@Kojima_Hideo) September 5, 2019

The post Kojima potvrdio da će Death Stranding imati Very Easy težinu za igrače koji žele samo priču appeared first on PLAY!.

Original Article