Kojima otkrio gomilu detalja za nadolazeći Death Stranding 2

0
96
kojima-otkrio-gomilu-detalja-za-nadolazeci-death-stranding-2

Death Stranding 2: On the Beach je nedavno prvi put pravilno prikazan na najnovijem Sonijevom State of Play. Kao i svi Kojima trejleri, bilo je puno skrivenih detalja za raspakivanje. Međutim, Kojima je sada ponudio preko desetak novih i uzbudljivih detalja o predstojećoj igri.

Kao deo novopokrenute YouTube serije HideoTube, Hideo Kojime, kreator video igara je ponudio tonu novih i uzbudljivih detalja oko Death Stranding 2: On the Beach iz 2025. godine. Ceo video može se naći OVDE, ali samo neka od najznačajnijih otkrića (sakupljena od strane korisnika Twitter Okiami13_) uključuju činjenicu da:

  • Finalizirana grafika igre će biti još bolja od onoga što je već prikazano u prethodnim trejlerima
  • Sam sada može da skine svoj ranac za lakše kretanje i borbu
  • DS2 ima real-time deformaciju terena, uključujući prirodne katastrofe kao što su zemljotresi, šumske požare, poplave i još mnogo toga
  • Brod Magellan će se intenzivno koristiti u gejmpleju, služeći kao baza koja se može slobodno kretati i koju možete pozvati
  • Fragileov čudno izgledajući ‘drugi ručni’ dodatak za vrat će biti ‘veliki’ deo igre
  • DS2 je postavljen na potpuno drugom kontinentu izvan Amerike; imaće implikacije na priču

Kao veliki fan Death Strandinga iz 2019. godine, sva nova dodavanja čini se da samo poboljšavaju naslov – nadamo se da će stvoriti još zadovoljavajući gameplay loop. Moraćemo da sačekamo i vidimo, ali Death Stranding 2: 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More