Kojima će nastaviti saradnju sa Sonijem i pored toga što radi igru za Xbox

0
128

Kojima Productions je saopštila da će nastaviti da radi sa PlayStationom nakon jučerašnje objave da tim pravi igru sa Microsoft-om.

U poruci na zvaničnom Twitter nalogu Kojima Productions, kompanija je naglasila da je nezavisan studio i da ima „veoma dobro partnerstvo sa PlayStationom“.

„Kao nezavisni kreativni studio, Kojima Productions će nastaviti da radi na kreacijama za naše fanove“, navodi se.

„Istražićemo različite mogućnosti sa igrama, filmovima i muzikom kroz platforme koje se razvijaju s vremenom i tehnologijom. Radujemo se vašoj kontinuiranoj podršci!”

Sledeći tvit je glasio: „Nakon najave našeg partnerstva sa Microsoft-om koji koristi tehnologiju oblaka, mnogi ljudi su nas pitali o našoj saradnji sa SIE.

„Budite uvereni da nastavljamo da imamo veoma dobro partnerstvo i sa PlayStation-om“.

Tvitovi su bili odgovor na zabrinutost nekih fanova u vezi sa budućim odnosom studija sa PlayStationom nakon najave da radi na projektu zasnovanom na oblaku sa Xboxom.

Kojima se pojavio na Xbox & Bethesda Games Showcase-u kako bi otkrio da se udružuje sa Xbox Game Studios kako bi napravio igru koju je želeo da napravi neko vreme, ali ranije nije mogao zbog tehnoloških ograničenja.

„Postoji igra koju sam oduvek želeo da napravim“, objasnio je Kojima.

After the announcement of our partnership with Microsoft using the cloud technology, many people have asked us about our collaboration with SIE. Please be assured that we continue to have a very good partnership with PlayStation® as well.#KojimaProductions https://t.co/mVOELwDuk9

— KOJIMA PRODUCTIONS (Eng) (@KojiPro2015_EN) June 13, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Kojima će nastaviti saradnju sa Sonijem i pored toga što radi igru za Xbox appeared first on PLAY!.

Original Article