Koje nove besplatne igre nudi Epic Games Store?

0
62
koje-nove-besplatne-igre-nudi-epic-games-store?

Epic Games Store je potvrdio da su besplatne igre od 2. februara City of Gangsters i Dishonored: Death of the Outsider. Svakog četvrtka u 17 časova, Epic Games Store ažurira svoj izbor besplatnih igara, a takođe otkriva šta dolazi sledeće nedelje.

Kao takav, Epic Games Store je dodao novi par besplatnih igara koje korisnici mogu preuzeti od sada do četvrtka, 2. februara. Ovo uključuje prethodno najavljeni Adios, kao i Hell is Others, koji je dodat kao iznenađenje za Korisnici Epic Games Store-a. Adios je igra zasnovana na naraciji, dok je Hell is Others na stranici Epic Games Store-a opisan kao „ ekstrakciona horor PvPvE pucačina“. Obe igre su dobile uglavnom pozitivne kritike od kritičara, tako da bi trebalo da naprave dobre dodatke nečijoj digitalnoj biblioteci Epic Games Store-a. Preuzmite ih na ovom linku.

Iako će biti korisnika Epic Games Store platforme koji će biti uzbuđeni da preuzmu Adios i Hell is Others, sa sigurnošću se može reći da ponude sledeće nedelje uključuju mnogo zanimljiviji naslov – Dishonored: Death of the Outsider. Dishonored: Death of the Outsider je samostalna ekspanzija za Dishonored 2 koja je prvobitno objavljena 2017. godine.

Igra koja se pridružuje Dishonored: Death of the Outsider kao jedna od besplatnih igara koje korisnici Epic Games Store-a mogu da ugrabe sledeće nedelje je City of Gangsters. City of Gangsters je management igra u kojoj igrači pokušavaju da razviju svoje kriminalno carstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More