Ko prednaruči Dead Space Remake na Steamu dobija Dead Space 2 kao bonus

0
42
ko-prednaruci-dead-space-remake-na-steamu-dobija-dead-space-2-kao-bonus

Rimejk veoma omiljenog naučno-fantastičnog survival horor naslova Dead Space je udaljen samo nekoliko nedelja, a oni koji i dalje nisu sigurni da li žele da dožive ovo osveženo iskustvo sada su dobili malo bonusa. Svi oni koji su naručili unapred Dead Space Remake na Steam-u će besplatno dobiti kopiju originalnog nastavka igre.

Objavljujući na svojoj Steam stranici, Dead Space tim je rekao „Kupite u pretprodaji sada i takođe ćete dobiti Dead Space 2 kada rimejk bude lansiran 27. januara 2023. godine. Već ste kupili? Nije problem, ova ponuda pokriva i vas. Uronite u zadivljujući naučno-fantastični univerzum i priču – kupite već danas!”

Obzirom na činjenicu da je Dead Space 2 prvi put izašao još 2011. godine, ova ponuda je zanimljiva, pogotovo što je nastavak originalnog Dead Spacea, a ne rimejk.

Na neki način, možda bi imalo više smisla da se originalna prva igra poklanja zajedno sa rimejkom – ali besplatna je besplatna, i zato je lepo videti da se bonus daje kupcima (čak i ako je igra koja se u prošlosti prodavala za samo 2 funti).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More