Knockout City

0
501

Novi naziv za više igrača za igrače Velan Studios Knockout City uzima elemente popularnih pucačina poput Call of Duty: Warzone i Apex Legends i uliva ih u dečiju estetsku i intrigantno složenu mehaniku. Umesto da tutnu pištolј u ruke njihovih igrača, Knockout City mečevi su vođeni korišćenjem dodgeballs-a. Iako treba razraditi nekoliko poteškoća, Knockout City je brza i uzbudlјiva igra za više igrača.

Knockout City je timska „pucačina“ za više igrača koji zahteva veliku saradnju da bi pobedili u skoro svakom tipu meča. Zapravo je vrlo slična EA igri za više igrača Rocket Arena, ali glavni cilј Knockout City-a je trčanje oko male arene u 3v3 mečevima kako bi pronašli dodgeballs koje će baciti na protivnike. Standardni dodgeball može da eliminiše neprijatelјa u dva pogotka, dok neke posebne lopte mogu da sruše neprijatelјa ranije ili na njih utiču na različite načine. U normalnom mod-u deathmatch-a prva ekipa koja postigne deset eliminacija pobediće u toj rundi, a zatim će igrati ponovo dok jedan tim ne pobedi u dve runde. Postoji i nekoliko drugih mod-ova igre, ali ovo sumira osnovnu ideju koja stoji iza svakog od njih.

Knockout CityIako se Knockout City čini relativno jednostavnom igrom na površini, mehanika bacanja dodgeballa je zapravo mnogo komplikovanija nego što se čini na prvi pogled. Dodgeball može da se napuni kako bi se podesila brzina kojom se baca, ali igrač takođe može da okretanjem ili skakanjem prisili loptu da se zakrivi ili udari u protivnika. Igra takođe omogućava lažiranje protivnika pretvarajući se da baca loptu, dodajući saigraču koji možda ima bolјi šut, pa čak i hvatajući lopte koje se bačene direktno iz vazduha. Knockout City takođe ima posebne lopte koje su pogodne za različite kontekstualne probleme. Na primer, Bomb Ball će eksplodirati nakon nekog vremena i ubiti sve što joj se nađe na putu. Sve ove različite sposobnosti moraju da se koriste zajedno jedne sa drugima kako bi se protivnici držali na opreznosti, i svaki meč učinili vrlo takmičarskom borbom.

Knockout City Najzanimlјivija sposobnost koju Knockout City ima je ona koja omogućava igračima da se smotaju u loptu koju će sakupiti njihovi saigrači. Tada mogu da ih bace kao normalne lopte da bi naneli štetu protivnicima. Tada su timovi prisilјeni da u letu odluče da li bi želeli da iskoriste ovu sposobnost da imaju veću vatrenu moć ili da sva tri člana napadaju istovremeno.

Knockout CityKnockout City deli sličnu estetiku i mehaniku sa izuzetno popularnim Fortnite-om. Sam vizuelni stil je velika sličnost između njih dva, a Knockout City takođe sadrži battle pass, sezonske događaje, rotirajuće modove igre i mnoštvo kozmetičkih predmeta koje treba kupiti, a koji bi se svi osećali kao kod kuće u žanru Battle-Royale-a. koji je Fortnite-u pomogao da se katapultira do visina. Uprkos ovim sličnostima, Knockout City nudi dovolјno zanimlјive mehanike igranja kako bi mogao da stoji na njegovim nogama.

Knockout City je na snažnom mestu da zaokupi srca kako povremenih tako i takmičarskih igrača. Nјegova simpatična grafika krije duboko korisne mehanike izbacivanja lopte koji nikad ne propuštaju da budu i zabavni i zanimlјivi. Jednom kada se rangirane lige i drugi modovi igranja pojačaju, biće zanimlјivo videti koliko igrača će uskočiti. Angažman igrača je uvek teško predvideti, ali kao proizvod, Knockout City ima priliku da bude zaista posebna igra zasnovana samo na njenoj mehanici.

Knockout City was last modified: 22 jula, 2021 by Nemanja Ristic

The post Knockout City appeared first on ITNetwork.

Original Article