Klif Blezinski moli Nexon da vrati pucačinu LawBreakers iz mrtvih

0
51
klif-blezinski-moli-nexon-da-vrati-pucacinu-lawbreakers-iz-mrtvih

Klif Blezinski je napustio industriju igara pre nekoliko godina, nakon što je morao da zatvori svoj studio, Boss Key Productions i njegovu prvu veliku igru, LawBreakers. LawBreakers je godinama uklonjen sa Steam-a i o njoj se retko govori ovih dana, međutim, CliffyB je nedavno saznao da Nexon sada poseduje franšizu, i nada se da će ih ubediti da je vrate.

LawBreakers je izašao 2017. godine, samo godinu dana nakon Overwatch, koji je u to vreme bio na vrhuncu popularnosti. Igra je naglašena kao ozbiljnija, i skill-based hero pucačina. Međutim, nije uspeo da privuče veliki deo baze igrača, sa samo 7,5 hiljada istovremenih igrača tokom meseca lansiranja.

Prema Klifu, Nexon sada poseduje prava na igru i nada se da će izdavač oživeti igru. Nedavno je takođe otkriveno da je druga igra Boss Key, Radical Heights, sada u vlasništvu Squanch Games, studija koji je nedavno stekao slavu sa High On Life. Radical Heights je bio poslednji pokušaj da se spasi Boss Key Productions, isporučujući Battle Royale gejmplej u skladu sa industrijskim trendovima u to vreme.

Ostaje da se vidi da li će se LawBreakers vratiti ili ne. Obzirom na to da igra zapravo nije postigla status kultnog klasika, Nexon možda neće videti mnogo poslovnog smisla u ulaganju u franšizu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More