Kingdoms of Amalur dobija nastavak?

0
49
kingdoms-of-amalur-dobija-nastavak?

Industrija video igara je prilično tajno mesto, međutim, jedan od primarnih načina na koji čujemo o nenajavljenim igrama pre vremena je putem oglasa za posao. Zahvaljujući novom postu, čini se da će kultni klasik Kingdoms of Amalur: Reckoning možda dobiti nastavak.

Kako je otkrio MiNintendoNews, studio iza remastera Kingdoms of Amalur: Reckoning – Kaiko Games – nedavno je objavio novu listu poslova na svom sajtu otkrivajući da studio radi na novom projektu opisanom kao „visoko profilisana THQ Nordic franšiza u akciono-avanturističkom žanru.”

THQ Nordic je tokom godina prikupio impresivan broj intelektualnih svojina, međutim mnoge od njih se ne bi opisale kao „visoko profilisane“. Jedna od većih franšiza izdavača je upravo Kingdoms of Amalur – a obzirom na činjenicu da je Kaiko Games radila na iznenađujućem remasteru igre, ne bi bilo neočekivano videti da razvijaju nastavak.

Naravno, takođe je sasvim moguće da je tim dobio zadatak da vrati jedan od drugih mnogobrojnih franšiza dostupnih pod THQ Nordic kišobranom – i zato ćemo jednostavno morati da čekamo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More