Kingdom Come: Deliverance premašio 5,5 miliona prodatih primeraka

0
57
kingdom-come:-deliverance-premasio-5,5-miliona-prodatih-primeraka

Kingdom Come: Deliverance zauzima posebno mesto u srcima mnogih ljudi zbog svoje duboke i tvrdokorne RPG mehanike – što dovodi do jedinstvenog iskustva u poređenju sa drugim sličnim naslovima u žanru. Objavljena 2018. godine, igra trenutno slavi svoju 5. godišnjicu. Kao deo ovoga otkriveno je da je Kingdom Come: Deliverance zvanično prodat u preko 5,5 miliona primeraka.

Warhorse Studios – tim koji stoji iza Kingdom Come: Deliverance – oglasio se na Twitteru da proslavi 5. godišnjicu RPG-a.

Pročitajte još: Kingdom Come: Deliverance 2 je u razvoju

Iznenađujućim potezom, tim je takođe objavio skromno ažuriranje za PC verziju igre, dodajući i češke i japanske glasovne linije. Međutim, to nije sve, pošto je na 5. godišnjicu igre otkriveno da je Kingdom Come: Deliverance prodat u preko 5,5 miliona primeraka – impresivan podvig obzirom na mehaniku igre koja privlači mali broj igrača.

Sa portom za Nintendo Switch koji je trenutno u razvoju, biće zanimljivo videti koliko će igra još rasti (iako će biti jednako zanimljivo videti kako igra izgleda i radi na Switch hardveru).

Today marks the 5th birthday of #KingdomComeDeliverance🎂

What a ride it has been. A ride that would be impossible without our backers and the most loyal community.

As a 🎁 for you, we added full 🇨🇿 & 🇯🇵 voice-overs to the PC version. Enjoy!⚔️https://t.co/C0ch1Fq72Z#KCD5years pic.twitter.com/V91Jnw8BnN

— Warhorse Studios (@WarhorseStudios) February 13, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More