Home IT tehnologije KEF predstavlja Mu7 slušalice sa potiskivanjem buke koje je dizajnirao Ros Lovergrov

KEF predstavlja Mu7 slušalice sa potiskivanjem buke koje je dizajnirao Ros Lovergrov

0
51
kef-predstavlja-mu7-slusalice-sa-potiskivanjem-buke-koje-je-dizajnirao-ros-lovergrov

Nastavljajući tradiciju kreiranja neponovljivog zvuka i dizajna, KEF je udružio snage sa dugogodišnjim saradnikom Rosom Lovergrovom kako bi predstavio nove bežične Mu7 slušalicame sa potiskivanjem buke. Ove slušalice koje idu preko ušiju imaju dinamički drajver punog opsega od 40 mm u svakoj školjki i tehnologiju za pametno aktivno potiskivanje buke koje neutrališe spoljnu buku.

Za izolovani, čist doživljaj slušanja zaslužan je Qualcomm aptX HD kodek za slušanje u visokoj rezoluciji bez skoro ikakvih gubitaka. Kvalitet reprodukcije do 24bit/48kHz takođe dolazi i preko Bluetooth 5.1 konekcije za povezivanje sa Android i iOS uređajima.

Dostupne u srebrno-sivoj i pepeljastko-sivoj boji, bežične slušalice Mu7 ANC imaju aluminijumsku konstrukciju i jastučiće od memorijske pene i veštačke kože. Pored toga, na desnoj školjki se nalazi kapacitivni touchpad za upravljanje jačinom zvuka, pozivim i glasovnim asistentom.

Za 15 minuta brzog punjenja dobijate osam sati slušanja, dok puna baterija omogućava 40 sati slušanja sa uključenim Bluetoothom i potiskivanjem buke.

Mu7 ANC bežične slušalice su dostupne na sajtu KEF po ceni od 400€.

Read More