Karl Urban bi mogao biti Johnny Cage u Mortal Kombat 2 filmu

0
60
karl-urban-bi-mogao-biti-johnny-cage-u-mortal-kombat-2-filmu

Karl Urban je u završnim pregovorima za ulogu Johnny Cage-a u sledećem Mortal Kombat filmu, koji je trenutno u produkciji u New Line Cinema.

Urban je poznat po ulogama u serijama The Boys i Star Trek filmovima, kao i po ulozi Skurgea Egzekutora u Thor: Ragnaroku.

Nadolazeći film je nastavak Mortal Kombat-a iz 2021. godine, koji je zaradio preko 84 miliona dolara širom sveta. Mortal Kombat 2 je napisao Jeremy Slater (Moon Knight, The Umbrella Academy), a režiraće ga Simon McQuoid, koji je režirao i prethodni film.

Zanimljivo, vest da se Urban približava potpisivanju ugovora može biti razočaravajuća za neke fanove američkog rvanja koji su se nadali da će WWE zvezda Mike ‘The Miz’ dobiti ulogu.

Miz je izrazio želju da igra Johnny Cage-a mnogo puta u prošlosti, rekavši prošle godine da radi na svojim udarcima i “špagama” u pripremi. Kreator Mortal Kombat franšize Ed Boon je čak podržao Miza u želji za ulogu, ali izgleda da to nije bilo dovoljno.

Mislimo da Karl Urban svakako može iznetu ulogu prepotentnog vojnika, samo se pitamo kako će se otarasiti britanskog naglaska iz The Boys.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More