Kancelarija Stalker 2 developera, GSC Game World, oštećena u požaru

0
53
kancelarija-stalker-2-developera,-gsc-game-world,-ostecena-u-pozaru

Kancelarije razvojnog tima igre Stalker 2: Heart of Chornobyl, GSC Game World, pretrpele su požar.

Kako je izvestio Vortex i objavio na Twitteru @HazzadorGamin, sprat kancelarije razvojnog tima je oštećen u požaru u četvrtak. Iako niko nije povređen, procenjuje se da bi popravke mogle koštati čak 70.000 dolara.

Prema izveštaju, požar se dogodio blizu rezervnih servera za igru, ali trenutno nije jasno da li su neki podaci izgubljeni.

Jedan developer napisao je na Discordu: “To je istina. Srećom, nijedan od zaposlenih ili osoblja kancelarije nije povređen u nesreći.”

Nastavili su da kažu: “Nijedna anomalija, čak ni ‘Burner’, neće nas zaustaviti u našoj potrazi za krajnjim ciljem. Već smo se nosili sa gorim stvarima. Ovo je u redu.”

Nedavno je potvrđeno da će Stalker 2 biti lansiran u prvom kvartalu 2024. godine.

Datum izlaska igre izgleda da je bio neizvestan od ruske invazije na Ukrajinu prošlog februara. U to vreme, GSC Game World je bio smešten u Kijevu, ali se od tada delimično preselio u Češku Republiku.

S.T.A.L.K.E.R 2 GSC Game World offices in Prague suffered fire that destroyed one of the floors used by the company, Damage is tentatively estimate at 1.5Mill crowns

Unknown if it will affect the game release but No injuries

Translated whole article*https://t.co/fyTAUDxo9N pic.twitter.com/pSay2gUQlc

— HazzadorGamin,Dragon of Dojima (@HazzadorGamin) September 9, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More