Kamuflaže i privatni mečevi stižu u Blackout Royale

Activision nastavlja sa radom na svojoj pucačini, CoD: Black Ops 4, mada je fokus zapravo više okrenut ka Battle Royale odeljku, što je i logično imajući u vidu da je on glavni razlog za kupovinu igre kod novih igrača.

Najnoviji apdejt kojeg očekujemo tokom ove nedelje će doneti igračima u Blackout modu mogućnost da uskoče u privatne mečeve sa svojim prijateljima i saborcima, gde će za početak maksimum igrača biti 12, a broj će se sa vremenom povećavati.

Ovo su igrači relativno dugo tražili od developera, od samog početka štaviše, ali sada konačno i to stiže pa imamo dosta veću slobodu da istražujemo veliku mapu i nađemo neka nova dobra mesta za sletanje i skrivanje u završnicama. Sledeći logičan korak za razvojni tim bio bi da naprave mogućnost prilagođavanja različitih faktora u meču, kao što je brzina skupljanja kruga i šteta koju on nanosi, opcija za postojanje vozila i ostalo.

Druga stvar koja dolazi za one koji igraju Blackout jesu kamuflaže, ali samo one za oružja, koje ste zaradili igrajući i u drugim modovima, a ne samo ovde.

Original Article