Kakva je budućnost za Palworld? Najavljen detaljan plan novog sadržaja

0
72
kakva-je-buducnost-za-palworld?-najavljen-detaljan-plan-novog-sadrzaja

Palworld je eksplodirao u proteklih nekoliko dana, sa igrom otvorenog sveta inspirisanom Pokemonima u kojoj se sakupljaju čudovišta i koja je skočila na drugo mesto na Steamu po broju istovremenih igrača i prodala preko 6 miliona kopija za samo 4 dana. Sa toliko interesovanja za igru, tim iz Pocketpaira je podelio svoj roadmap za Palworld – počevši sa najvažnijim ispravkama.

Najavu su napravili preko Twittera, zvanični nalog Palworlda je podelio trenutni plan puta za igru, rekavši “Želeli bismo da podelimo sa vama naš plan puta za Palworld.

Prodaja je daleko premašila očekivanja razvojnog tima, i trenutno se suočavamo sa mnogim problemima zbog prekomerne gužve u pristupu, između ostalih izazova.

Prvo ćemo se fokusirati na poboljšanje ovog problema, a zatim preći na implementaciju novih funkcija u igri. Hvala vam na razumevanju.”

Kao što je pomenuto, glavni prioritet tima je da igru dovede u stabilnije stanje, sa planiranim rešavanjem grešaka, problema sa učitavanjem i još mnogo toga. Nakon rešavanja ovih kritičnih problema, Palworld će videti “Poboljšanja osnovne Pal AI i putanja” kao i “Poboljšanja ključnih konfiguracija.”

Možda najuzbudljiviji deo plana puta se odnosi na “planirana buduća ažuriranja” igre koja uključuju čitav niz novih funkcija kao što su: PVP; Raid Bosses; PVP za Pals; crossplay; poboljšana izgradnja i gomila novih ostrva, Pals, bossevi i još mnogo toga.

Za plan puta nije dat specifičan vremenski okvir, ali je svakako uzbudljivo videti sve buduće planove tima za Palworld. Nadamo se da će ove funkcije doći dovoljno brzo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More