Nalepnice se mogu poslati kao individualne poruke ili kao reakcije na primljenu ili poslatu poruku. Možete preuzeti dodatne aplikacije i nalepnice iz App Store-a za iMessage. Pogledajmo kako one rade i kako ih obrisati! 

Obično ne šaljem nalepnice, i mogu reći da je procenat moje upotrebe nalepnica negde oko nule, iako sam pronašao zaista lep paket, Corgimoji, koji sam jednostavno morao da kupim. Nema boljeg načina da potrošite $1.99 u App Store-u – u svakom slučaju, to je dugoročno ulaganje.

Možete slati nalepnice na dva različita načina u iMessage-u. Prva metoda radi kao i u svakoj drugoj aplikaciji za slanje poruka: odaberite željenu nalepnicu i dodirnite za slanje. Sa drugom, uz pomoć nalepnica možete reagovati na poslate ili primljene poruke.

Jedini problem s time je to što reakcija može prekriti neke delove ili u najgorem slučaju, celu poruku. To donosi veselo sećanje na MSN, kada su svi koristili emotikone kao deo teksta i poruke su postale nerazumljive. Nisam mogao pronaći rešenje za to, ali vrlo lako je ukloniti nalepnice sa svake poruke. Ne morate ih sve očistiti, ali ponekad može biti korisno.

Vrlo je lako. Čvrsto pritisnite nalepnicu. Na dnu će se pojaviti meni. Na njemu odaberite Sticker Details. Na novom prozorčiću prikazaće se detalji nalepnice poput: ko ju je poslao, kada i iz kog paketa. Ako pritisnete Preview, bićete preusmereni na App Store za iMessage. Međutim, ako povučete prstom sa desne strane, to vam može pomoći da uklonite neželjenu nalepnicu.

Dodatan savet: reakcije poslate na poruke takođe se mogu ukloniti tako što čvrsto pritisnete poruku i dodirnete istu reakciju koja je naznačena.

Preuzmite Corgimoji sa App Store-a (iPhone, iPad – Univerzalno – $1.99)


Article source: http://imagazin.rs/kako-ukloniti-nalepnice-iz-imessage/

PODELI
Prethodni tekstArchos Hello
Sledeći tekstKoji telefoni najviše zrače?