Kako dići novac na bankomatu bez kartice (ili poslati nekome novac putem bankomata – PBZ #withcash)

0
355
kako-dici-novac-na-bankomatu-bez-kartice-(ili-poslati-nekome-novac-putem-bankomata-–-pbz-#withcash)

Nedavno sam snimio video s uputama kako podesiti Google Wallet (Google Pay) na mobitelu kako bi mogli plaćati mobitelom na blagajnama i video je bio dosta popularan premda je ta usluga dostupna u Hrvatskoj već nekoliko godina. Zato sam odlučio snimiti i kratak video za sve korisnike PBZ mobilnog bankarstva s uputama kako dići novac na bankomatu ako ste zaboravili karticu premda je i ta usluga dostupna već nekoliko godina, ali mi se čini da puno ljudi ne zna za nju, a svima nam se dogodi da zaboravimo novčanik (češće nego zaboravimo mobitel). Na isti način možete i poslati nekome novac.

Usluga se zove #withcash – u PBZ mobilnoj palikaciji uđete u #withcash, odaberete račun s kojeg želite podići novac, odaberete iznos te vrijeme trajanja koda za podizanje i aplikacija vam generira brojčani kod (6 znamenki) s kojim možete dići novac na PBZ nakomatu. Isti kod možete i poslati nekome porukom pa on može podići novac na PBZ bankomatu s vašeg računa. Nema naknade za ovu uslugu, besplatna je.

Pretpostavljam da i druge banke imaju sličnu opciju pa napišite ako znate dolje u komentarima.

Pogledajte demonstraciju (zapratite me na Youtube-u https://www.youtube.com/c/cile1977, pratite me i na Facebook-u https://www.facebook.com/bswireless.brodski.stupnik/):

Read More

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.