Kako da izbrišete svoj Microsoft nalog: vodič korak po korak

0
73
kako-da-izbrisete-svoj-microsoft-nalog:-vodic-korak-po-korak

Telefoni 23/H1


PCPress.rs Image

Ako više ne koristite Microsoft usluge, možda ćete želeti da izbrišete svoj Microsoft nalog. Međutim, pre nego što to uradite, trebalo bi da budete svesni posledica.

PCPress.rs Image

Možda razmislite o brisanju svog Microsoft naloga ako vam više ne trebaju Microsoft usluge

Brisanje Microsoft naloga znači gubitak pristupa emailu, Skype porukama, OneDrive fajlovima, Xbox igrama i još mnogo toga. Takođe ćete izgubiti sav novac u novčaniku Windows prodavnice i sve pretplate povezane sa vašim nalogom. Zbog toga bi trebalo da se uverite da ste napravili rezervnu kopiju svih važnih podataka i da ste otkazali sve pretplate pre nego što nastavite. Takođe bi trebalo da proverite stranicu za podršku kompanije Microsoft za kompletnu listu usluga i pretplata na koje će uticati zatvaranje vašeg naloga.

Ako ste napravili neophodne aranžmane i želite da izbrišete svoj Microsoft nalog, evo vodiča korak po korak o tome kako da ga izbrišete:

Korak 1: Idite na stranicu za zatvaranje Microsoft naloga i prijavite se sa svojim nalogom. Možda ćete morati da potvrdite svoj identitet unošenjem koda poslatog na vaš telefon ili drugu email adresu.

Korak 2: Pročitajte informacije o zatvaranju naloga i odaberite koliko dugo želite da imate opciju da ponovo aktivirate svoj nalog. Možete odabrati 30 ili 60 dana. Zatim kliknite na „Next“.

Korak 3: Pročitajte informacije i označite polja da biste potvrdili da razumete posledice brisanja naloga. Zatim izaberite razlog za zatvaranje naloga iz padajućeg menija.

Korak 4: Kliknite na „Mark account for closure”.

Vaš nalog će sada biti deaktiviran i označen za brisanje. Ako se predomislite, možete se ponovo prijaviti u vremenskom periodu koji ste odabrali i sprečiti brisanje vašeg naloga. Nakon toga, vaš nalog će biti trajno izbrisan.

Izvor: Techlusive

PC Press Studio


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.