Kad kreće prva Diablo IV sezona?

0
49
kad-krece-prva-diablo-iv-sezona?

Konačno, 06. juna nam stiže Diablo IV. A sredinom ili krajem jula bi trebalo da nam i stigne prva sezona ove igre. Ove vesti je developer igre izjavio tokom lajv prenosa u kom je pričao o tome kako će battle pass i sezone u ovoj igri funkcionisati. 

Sezone u Diablu IV će biti kvartalne (četiri u godini) i funkcionisaće veoma slično kao što je to bio slučaj u Diablo III. Igrači će morati da uspešno završe ciljeve kao deo Season Journey. Ovi ciljevi će biti podeljene u poglavlja, dok će igrači morati završiti većinu njih, ali ne sve, kako bi mogli nastaviti dalje. 

Završavanje ciljeva kao deo Season Journey će doprineti prelasku na viši nivo za Battle pass, koji će sadržati 27 besplatnih nagradnih nivoa. 

Ovi besplatni nagradni nivoi će povremeno sadržati posebnu valutu koja se zove Smoldering Ash. Ona se koristi za otključavanje i unapređivanje sezonskih povlastica koji se nazivaju Season Blessings. Oni mogu da vam daju značajne benefite, od pojačanog XP od čudovišta do povećanih šansi za sticanje retkih materijala. 

Blizzard je naglasio da igrači neće moći “kupiti moć” u Diablu IV tako što će kupovati preskakanje nivoa da bi osvojili Smoldering Ash i postati moćniji. To je sprečeno tako što će za svaku nagradu za Smoldering Ash morati postojati neki uslovi za nivo koji će morati biti ispunjeni kako bi se iskoristili.

A sve nagrade koje poboljšavaju gameplay će biti deo besplatnog battle pass-a ove igre, dok će premium battle bass koštati 10$. Naknadno će biti izbačen još jedan battle pass – ubrzani premium battle pass koji će vam dati da preskočite 20 nivoa za 25$. 

Veoma brzo će nam biti dostupan Diablo IV, a neposredno nakon izlaska ove igre, stiže i zvanična prva sezona. Da li ste uzbuđeni?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Read More