Just Cause 4 je besplatan na Epic Games Store zajedno sa Wheels of Aurelia

Epic Games Store nastavlja sa darivanjem atraktivnih igara iz AAA segmenta tokom trajanja korona virusa. Pre par nedelja smo u ponudi imali World War Z, a sada nakon par indie igara besplatno možete preuzeti eksplozivni Just Cause 4.

Ovaj naslov se pojavio krajem 2018. godine i sa sobom je doneo još više destrukcije uz novu priču u kojoj je Riko Rodrigez protagonista. Just Cause 4 vam donosi dosta slobode u igranju, sa kreativnim opcijama za uništavanje protivnika tako da je idealna zabava za ove dane u samoizolaciji.

Druga igra koju EGS deli besplatno je Wheels of Aurelia, imerzivna igra koja igrače smešta u Italiju sa kraja 70-ih godina prošlog veka. Igru krasi zanimljiv vizuelni stil, odlična muzika i priča koja bukvalno prenosi atmosferu države u kojoj se odvija.

Oba naslova možete preuzeti potpuno besplatno od danas, 16. aprila, pa sve do 23. aprila, kada u ponudu stupaju nove besplatne igre. Procedura je prosta, na ovom linku možete pronaći igre i potrebno je samo proći kroz besplatni proces kupovine, nakon čega ostaju zauvek u vašem vlasništvu.

Do sutra besplatno možete preuzeti i Assassin’s Creed II na uPlay platformi.

The post Just Cause 4 je besplatan na Epic Games Store zajedno sa Wheels of Aurelia appeared first on PLAY!.

Original Article