Još nagoveštaja da se Ubisoft vraća na Steam

0
68

Prošle nedelje smo izvestili o datamajnu koji sugeriše da bi Ubisoft mogao da donese svoje igre na Steam, barem u nekom svojstvu. U to vreme smo znali samo za jednu igru koja je planirana za puštanje na platformu, ali zahvaljujući daljem “rudarenju” podataka, otkriveno je više.

Prošle nedelje, dataminer ‘YoobieTracker’ otkrio je novi unos proizvoda koji navodi Steam verziju Assassin’s Creed Valhalla iz 2020. – sve osim što potvrđuje da se Ubisoft vraća na Steam platformu u nekom ili onom obliku.

„YoobieTracker“ je sada takođe otkrio listu za Steam verziju besplatnog naslova za više igrača Roller Champions, što sugeriše da izdavač planira da ostvari veliki povratak na platformu.

Kao što je pomenuto u prethodnom datamajnu, igre koje su do sada navedene za Steam su relativno novi naslovi sa live service elementima, i kao takvi biće zanimljivo videti da li će se dodati i starije igre.

Jedna stvar koju znamo je da će budući naslovi verovatno biti dodati Steam-u prvog dana, a igra koja je provizorno poznata kao ‘Codename Orlando’ takođe će doći na platformu.

Iako smo videli da je više izdavača okrenulo leđa Steam-u tokom protekle decenije, zanimljivo je i uzbudljivo videti da se ovi izdavači konačno vraćaju, dajući više slobode PC igračima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Još nagoveštaja da se Ubisoft vraća na Steam appeared first on PLAY!.

Original Article