Još Konamijevih arkadnih tabačina na PlayStation i Switch konzolama – Jedan žeton za Vendetta-u

0
217

Japanski izdavač Hamster prenosi stare klasike sa aparata na PlayStation i Nintendo Switch konzole, a njihova Arcade Archives kolekcija vam daje šansu da uživate u nekim od najpoznatijih žderača žetona. Mlađa publika možda ne zna, ali ne tako davno jedino su ljudi sa dubokim džepovima mogli da nabave personalne računare, dok su ostali gejmeri morali da se zadovolje sa jednostavnim kućnim konzolama ili kineskim kopijama.

Pravi multiplejer se tada igrao uživo na arkadnim mašinama koje su jele novac. Čak sam i ja uspeo da potrošim u jednom cugu tada neverovatnih pet dinara. Srećom sada možete daleko jeftinije da prođete i napokon pređete igre za koje je današnji Dark Souls bio samo naivni školarac. Poslednja igra koju je studio Hamster ubacio na Arcade Archives je Konami-jeva tabačina za više igrača iz 1991. godine, Vendetta. Velika je šansa da ste ovu igru videli u nekoj arkadi, jer je bila veoma rasprostranjena, a od danas možete je igrati sa prijateljima na vašim PlayStation i Swtich konzolama.

Kao i većina Konamijevih igara iz tog vremena, Vendetta-u može da igra četiri igrača istovremeno, a karakteri iz igre podsećaju na legendarne akcione heroje kao što su Hulk Hogan i Mister T. Baš kao u drugim tabačinama možete koristiti mnogo oružja sa poda, ali i opaliti neprijatelje u kraljevske dragulje. Igra košta 7.99 dolara, a nedavno je Hamster u svoju kolekciju obacio i čuveni Raiden. Kompletnu selekciju možete pogledati na njihovom zvaničnom sajtu.


The post Još Konamijevih arkadnih tabačina na PlayStation i Switch konzolama – Jedan žeton za Vendetta-u appeared first on PLAY!.

Original Article