Još jedno odlaganje – Hollow Knight: Sliksong izlazi u drugoj polovini godine

0
53
jos-jedno-odlaganje-–-hollow-knight:-sliksong-izlazi-u-drugoj-polovini-godine

Prošle godine tokom Microsoft-ove konferencije povezane sa E3 konvencijom, proizvođač konzola je tvrdio da će sve igre koje su prikazane biti objavljene u roku od 1 godine od događaja. Kako je vreme prolazilo, mnogi naslovi koji su prikazani su odloženi nakon ovog roka od 1 godine. Nažalost, još jedna igra neće uspeti da ispuni rok od tih 12 meseci – Hollow Knight: Silksong.

Matthew Griffin – šef marketinga i izdavaštva za Hollow Knight: Silksong – rekao je na Twitter-u: “Hej ekipa, samo brzo ažuriranje o Silksong-u. Planirali smo da objavimo igru u prvom polugodištu 2023. godine, ali razvoj se i dalje nastavlja. Uzbudjeni smo kako se igra oblikuje i postala je prilično velika, pa želimo da izdvojimo vreme da igru učinimo što boljom. Očekujte više detalja od nas kada se približimo objavljivanju.”

S obzirom na to da nismo videli ništa vezano za igru od njenog prikazivanja na Xbox-ovoj konferenciji prošle godine, mnogi su pretpostavili da Silksong neće biti objavljen do juna 2023. godine. Iako je to donekle razočaravajuće, dobro je dobiti zvaničnu potvrdu ove činjenice.

Hollow Knight: Silksong je prvi put najavljen još početkom 2019. godine i tako je prošlo više od 4 godine čekanja sa relativno malo novih informacija o naslovu. Ipak, obzirom na neosporni kvalitet originalne igre, sigurno je pretpostaviti da će ova odlaganja samo doprineti boljem krajnjem proizvodu kada se sve završi.

Hey gang, just a quick update about Silksong.

We had planned to release in the 1st half of 2023, but development is still continuing. We’re excited by how the game is shaping up, and it’s gotten quite big, so we want to take the time to make the game as good as we can.

Expect…

— Matthew Griffin (@griffinmatta) May 10, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More