Još jedna video igra dobija TV seriju – My Friend Pedro

0
18

Najava u kojima se publika obaveštava da će određena video igra dobiti animiranu ili igranu seriju uopšte ne manjka u ovim nedeljama, i konstantno pristižu nove.

Nedavno je objavljeno da kreatori serije Westworld rade na Fallout TV adaptaciji u saradnji sa Amazon Studios, a ubrzo nakon toga stigla je i vest da igra My Friend Pedro dobija TV adaptaciju.

My Friend Pedro nije preterano popularna igra, ali je poprilično zabavna sa nasilnim sidescrolling elementima, koju mnogi opisuju kao balet-pucačinu. Igra je dosta neuobičajena sama po sebi, i zanimljivo je videti da dobija TV seriju, i to od strane pisca iza John Wick filmova, Dereka Kolstada.

U produkcijskom timu se nalazi Dejvid Lejč, režiser Deadpool 2 i John Wick filmova i producent Keli MekKormik. Kompanije zadužene za My Friend Pedro TV adaptaciju su 87North i DJ2 Entertainment.

Ova ista produkcijska kuća objavila je da radi na seriji po uzoru na igru Disco Elysium, ali kao što je slučaj sa tom serijom, ni za My Friend Pedro nije poznato koju će aspekat priče biti pokriven, i da li će se radnja odnositi direktno na dešavanja u igri.

The post Još jedna video igra dobija TV seriju – My Friend Pedro appeared first on PLAY!.

Original Article