Još jedna avantura Nindža kornjača – TMNT: Mutant Mayhem dolazi za PC i konzole

0
89
jos-jedna-avantura-nindza-kornjaca-–-tmnt:-mutant-mayhem-dolazi-za-pc-i-konzole

Nindža kornjače su imale masivnu godinu, sa samom 2023. godinom koja je videla uspešno izdanje potpuno novog filma; DLC za popularni arkadni stil beat ’em up Shredder’s Revenge; višestruke krosovere i najavu video igre adaptacije zasnovane na stripu The Last Ronin. Sada je još jedna TMNT igra najavljena da je u razvoju: Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

Kako je izvestio Gematsu, najavljen je nastavak nedavno objavljenog filma Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Postavljen nekoliko meseci nakon događaja samog filma, igra se navodno odlikuje “vizualima inspirisanim smelim stilom filma” i kombinovaće “energični ninja timski gejmplej sa humorističnom naracijom.”

Naslov izdanje Outright Games za PC kao i konzole i planira se da se objavi negde u 2024. godini. Govoreći o ovom projektu, glavni operativni direktor izdavača Stephanie Malham rekla je:

“Nickelodeon je jedan od naših najdugovečnijih saradnika i presrećni smo što imamo priliku da oživimo Nindža kornjače u potpuno novoj i originalnoj video igri,” sa dodatkom starijeg potpredsednika Paramount-a za igre i novu mediju ‘Doug Rosen’:

“Uzbudljivo je pokrenuti našu prvu konzolnu igru postavljenu u univerzumu Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, posebno jer franšiza samo nastavlja da raste. Živost animacije ovog novog filma savršeno se prenosi na video igre i jedva čekamo da svi to igraju.”

Nakon uspešnog izdanja Shredder’s Revenge, uzbudljivo je videti Nindža kornjače brend koji dobija više novih projekata preko niza različitih žanrova. Nadamo se da ćemo uskoro čuti više o Mutant Mayhem i The Last Ronin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More