Još 4 Ubisoft igre uskoro dolazi na Steam

0
49
jos-4-ubisoft-igre-uskoro-dolazi-na-steam

Poslednjih meseci se Ubisoft obavezao da svoje ranije ekskluzivne naslove Epic Games Store donese na Steam. Videli smo kao što su Assassin’s Creed Valhalla, Roller Champions, Scott Pilgrim vs. The World: The Game i ostale kako se polako ali sigurno dodaju na platformu. Zahvaljujući brojnim novim Steam listama, znamo tačno kada će sledeći set Ubisoft igara “sleteti” na platformu.

Kao što je otkrio korisnik ResetEra „Chairmanchuck“, pojavilo se više novih Steam-ovih lista za izbor Ubisoft naslova, samo-ali potvrđujući sledeće 4 igre koje će biti prenete iz Epic Games Store – zajedno sa datumima njihovog objavljivanja.

Prema listi, sledeći Ubisoft naslov koji stiže u Steam je najnoviji unos u dugotrajnoj FPS seriji otvorenog sveta: Far Cry 6 – koji bi trebalo da stigne za samo nekoliko kratkih nedelja, 11. maja.

Ovo će biti praćeno mesec dana kasnije sa “sportskikm rajem” u MMO stilu – Riders Republic . dostupan od 8. juna. Poslednja dva dodatka će stići ubrzo nakon Riders Republic, sa taktičkom kooperativnom pucačinom iz prvog lica Rainbow Six: Extraction 15. juna, nakon čega sledi Monopoly Madness nedelju dana kasnije (22. juna).

Sa ova četiri naslova, Ubisoft će uspešno preneti većinu objavljenih PC igara koje još uvek nisu našle svoj put na Steam-u – uz propust nekih naslova.

Ohrabrujuće je videti kako Ubisoft i Activision polako ali sigurno vraćaju sve svoje igre u Steam. Nadamo se da će preostali zaostali naslovi biti dodati uskoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More