Jet Set Radio dobija duhovnog naslednika – Bomb Rush Cyberfunk

0
55
jet-set-radio-dobija-duhovnog-naslednika-–-bomb-rush-cyberfunk

Skejt kultura je bila ogromna 90-ih i ranih 2000-ih, sa Tony Hawk’s Pro Skater serijalom koji su proširili ovaj fenomen na igre. Jedna od značajnijih franšiza koja je nastala iz ove ere imala je rolanje, grafite i borbu protiv establišmenta, a to je Jet Set Radio. Iako je igra nažalost imala samo jedan nastavak, predstojeći duhovni naslednik Bomb Rush Cyberfunk je sada dobio zvaničan datum izlaska.

Prvi put najavljen još u julu 2020., Bomb Rush Cyberfunk je smešten u svet u kome se “samoproglašene ekipe za grafite opremljene ličnim paketima bore jedna protiv druge za kontrolu nad ulicama“.

Igrači će moći da istraže 5 glavnih opština grada Novog Amsterdama kako bi pogodili mesta za grafite i dobili REP koristeći skejtbord, BMX bicikl – ili za one koji se osećaju nostalgično – set inline klizaljki.

Uz dinamičnu vojnu policiju koja se prilagođava vašim ludorijama, igrači će morati da izbegnu vlasti dok istovremeno započinju sopstvenu borbu i plešu, prave grafite; prikupljaju beatove i kombinuju što više trikova.

Da bi završili prisećanje na Jet Set, zvučnu podlogu za Bomb Rush Cyberfunk komponuje niko drugi do lično Hideki Naganuma. Dve decenije posle poslednje igre Jet Set Radio, dobar je osećaj što ćete uskoro moći da uđete u svet Bomb Rush Cyberfunk.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More