Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model u CC porodici

0
71
jeanneau-cap-camarat-10.5-cc-–-najveci-model-u-cc-porodici

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom u Cap Camarat porodici model 10.5 CC. Ovaj brod dužine skoro 11 metara je baziran na koritu modela Cap Camarat 10.5 WA Series 2 koje je dizajnirao Majkl Piters i predviđeno je za višenamenski program, koji uključuje vodene sportove, ribolov, odmaranje.

Dve krmene platforme sa obe strane motora opremljene su rukohvatima za lakši povratak na brod, a na levoj platformi nalaze se vrata kao i merdevine. Ona je takođe dizajnirana da pomogne sa podizanjem ulova tokom ribolova. U kokpitu se sa leve strane nalaze vrata za iskrcavanje, a sa desne strane je ugaona garnitura za sedenje dok se na levom zidu korita nalazi još jedna klupa koja može da se pretvori u prostor za sunčanje. Sve klupe mogu da se sklope kako bi se napravio prostor za nautičke aktivnosti ili ribolov.

T-krov kao deo standardne opreme

Iza upravljačke konzole nalazi se potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom, grilom i kutijom za ubacivanje ulovljene ribe. Na pramcu se nalazi kokpit sa tri sedišta od kojih je centralno rezervisano za kapetana. T-krov sa vetrobranskim staklom dolazi kao deo standardne opreme i opremljen je držačima za štapove za pecanje. Na raspolaganju su vam i dodatne tende koje štite dva kokpita od sunca. Kretanje po palubi odvija se jednako lagano sa svih strana oko konzole.

U prednjem kokpitu nalazi se klupa u obliku slova „U“ na samom pramcu kao i duplo sedište sa naslonima za ruke koje je naslo- njeno na konzolu. Sedište može da se otvori kako bi se omogućila ventilacija u kabini ispod. Prednja paluba se takođe pretvara u prostor za sunčanje.

Četiri osobe mogu da prenoće ispod palube, napred na ugaonoj garnituri koja se pretvara u bračni krevet ili u srednjoj kabini iza nje. Kupatilo sa odvojenom tuš kabinom, kao i frižider i mikrotalasna zaokružuju ponudu opreme koja se tu nalazi.

Cap Camarat 10.5 CC maksimalno ga „gura“ tri vanbrodska motora od po 300Hp.

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC specifikacije:

Dužina

10,90m

Širina

3,25m

Težina (kg)

4582

Maks. snaga

motora (Ks)

2×425

Kapacitet goriva (l)

2 x 400

Broj osoba

11

Broj ležaja

2

Read More