Jackbox Party Pack 7

0
581

Čini se da Jackbox igre postoje već zauvek i morate da se zapitate kako programeri Jackbox Games nastavlјaju da im donose nove ideje. Pa, biće vam drago da znate da njihova kreativnost nije prestala jer je Jackbox Party Pack 7 jedna od najbolјih kolekcija u poslednjih nekoliko godina sa pet igara od kojih se svaka izdvaja i drži za sebe, a nijedna se ne oseća kao odbačeno iskustvo.

Dve nove igre koje definitivno padaju ispod standarda koje nude ostale tri su Champ’d Up i Quiplash 3. Quiplash 3 vraća igru o tome da je po treći put dobio najsmešniji odgovor i uglavnom je ostao isti. Struktura od tri kruga se vratila, ali poslednja runda je promenjena, tako da igrači sada moraju da odgovore na pitanje u tri dela. Na primer, pitanje može da bude „Tri Zoom pozadine koje niko ne traži“. U tom trenutku odgovorite poput „Vaš toalet, unutrašnjost vašeg stomaka i buđav hleb“.

Međutim, svaki put kada smo igrali Quiplash 3, smatrali smo da je poslednja runda prilično nepristojna i da ne nudi toliko smešnih i inventivnih odgovora kao što je ranije bilo ponuđeno. Runda se takođe nastavlјa u tradicionalnom jedan na jedan formatu, pri čemu se svakoj osobi postavlјa različito pitanje, umesto konačnog formata obračuna iz prethodnog trećeg kruga, koji vam je omogućio da se istinski takmičite zajedno sa vašim prijatelјima da biste ušli na vrh tabele. Nije grozno, ali ne završava igru na snažnoj noti kao nekada.

Champ’d Up, međutim, gotovo je potpuno isti kao i Jackbox Party Pack 3-ev Tee-KO. Ovde, umesto da crtate dizajn, crtate borce i bojite ih, zajedno sa imenima, pre nego što ih pošalјete u ring da se bore jedni protiv drugih. Ovaj mod definitivno odgovara kreativnosti i sirovosti koju nudi Tee-KO i mi i naši ukućani smo se definitivno pošteno nasmejali dok smo birali borce i crtali neke stvari koje verovatno ne mogu da budu pomenute u ovoj recenziji.

Jedino pitanje ovde je, kao i kod Tee-KO-a, ako niste lјubitelј crtanja (poput nas), nećete se mnogo zabaviti stvarajući borca i uvideli smo da želimo samo da igramo ostale četiri igre u paketu. Međutim, ako uspete da nađete grupu prijatelјa koji vole crtanje i stvaranje sopstvenih likova sa ličnostima, definitivno ćete se puno zabaviti uz Champ’d Up.

Jackbox Party Pack 7Sledeće dve igre koje treba istaći su Blather Round i The Devil And The Details. Blather Round je efektivna igra šarade, ali se igra u obliku reči. Svaki igrač će odabrati predmet, osobu, lik, mesto itd., A onda kada dođe red na njih u igri, ćutaće i koristiti kolekciju unapred odabranih reči kako bi nagovestili ostalim igračima koji bi trebalo dasu njihovi odgovori. Na primer, možda ćete dobiti upit koji kaže „Ovo je mesto _ i _“. U tom trenutku te reči možete da ispunite bilo čime poput: Svetlo, Zauzeto, Ružno, Gužva, Prlјavo, Čisto, Otvoreno, Prozračno, Urbanizovano.

Igra se tu ipak ne zaustavlјa. Tada možete da koristite nagađanja igrača da biste dali nagoveštaje. Dakle, ako je neko ušao u L.A. kao pretpostavka, mogli biste da odaberete tu reč i kažete da je stvarni odgovor (koji ćemo u ovom slučaju reći Hollywood) je „Kao L.A.“.Ovo je verovatno najteža igra za shvatanje u startu iz paketa, ali nakon što pređete početne prepreke, Blater Round je sjajna igra pogađanja pop kulture i može da dovede do nekih glasnih vrištećih mečeva između igrača dok pokušavaju da shvate koji je odgovor dok ste bliski sa vašim pretpostavkama, ali ne i da pruže sasvim tačan odgovor.

The Devil And The Details je najsmešnija od Party Pack 7 igara, ali takođe je i zabavno vreme i neverovatan podvig timskog rada i uživanja. Namešteno je da ste vi porodica đavola koja se uselila u lјudsko susedstvo i da biste izašli kao čovek trebate da izvršite robovske zadatke, poput vožnje do apoteke po medicinu, telefoniranje internet kompaniji, čišćenje posuđa i mnoštvo drugih zadataka koje svi previše dobro znaju ako su prešli starost od života sa roditelјima.Neke od ovih aktivnosti mogu da se obave samostalno, a neke zahtevaju da sarađujete sa vašim timom, kao što je jedan igrač koji daje uputstva, a drugi vozač ili jedan igrač dobija spisak prehrambenih proizvoda, a saigrači moraju te predmete da sakuplјaju iz frižidera, zamrzivača, ostave, itd. Sve ovo ide ka ukupnom porodičnom broju bodova, što osigurava da svaki dan prođete kao čovek.Ali, takođe ćete se takmičiti sa ostalim članovima porodice za pojedinačne bodove, ispunjavanjem zadataka koji vrede više bodova. Pored toga, član porodice sa najviše titula na kraju trodnevne nedelјe dobiće prvo mesto.Međutim, postoji još jedan preokret u iskustvu. Članovi porodice mogu da izvršavaju sebične zadatke da bi dobili dodatne bodove kako bi pobolјšali njihov lični rezultat. Međutim, drugi članovi porodice mogu da pokušaju da vas zaustaviti i pokušaj jurnjave nakon ovih zadataka može da dovede do toga da porodica ne postigne predviđeni rezultat.

Jackbox Party Pack 7Ova igra je apsolutni haos, ali to je dobar haos. Mi i naši ukućani smo se zalјubili u prezentaciju crtanog filma u subotu ujutru (u kompletu sa njegovom temom) i jedinstven i mahnit timski rad. The Devil And The Details su definitivno jedan od najbolјih delova ovog paketa.

GamePlayIako sve ove igre imaju njihovo mesto u paketu, Talking Points je daleko njegova zvezda. Igra o improvizovanom javnom nastupu pred vašim prijatelјima, gde morate da iznesete govor/prezentaciju, dok drugi igrač bira slajdove, urnebesno je i trbušno smešno iskustvo koje čini jednu od najbolјih igara koje je Jackbox ikada napravio.Na početku igre svaki igrač napiše tri teme o kojima oni mogu da razgovaraju o templejtu prezentacijskog imena, a zatim im se daje nasumični izbor od tri koje mogu da izaberu. Tema koju odaberete je ono što ćete predstaviti i ove teme mogu da budu gotovo sve.

Neki od onih koje smo smislili u našoj kući bili su: „Upomoć! Upomoć! Zaglavili smo se u materici naše majke! Što je vruće ovde!“ i „Kako je odrasti bez oca“. Ali zaista, ovi podsticaji mogu da budu bilo šta. Oni koji su ovde su bezbedni za rad koje smo smislili. Ako želite da se uprlјate, apsolutno možete.

Nakon ovoga, svaki igrač će predstaviti njegov govor, dok druga osoba bira slike koje će se pojaviti na slajdovima. Za razgovor zasnovan na odrastanju bez oca, prva slika koja se pojavila nakon što se naš saigrač predstavio, bila je majka i sin koji sede na sofi sa čovekom pored sebe, ali je iznad glave imao kutiju sa smajlićem i to je s pravom izazvalo izliv smeha iz cele naše kuće.

Jackbox Party Pack 7Fleksibilnost ponude Talking Points je zapanjujuća i najbolјe je igrati je kad zaboravite na sve vaše nesigurnosti oko javnog nastupa, ustanete ispred televizora i ponašate se kao da ćete započeti TED razgovor. Igrati ovo sa grupom prijatelјa koji svi mogu da spuste barijere i šale se i razgovaraju o smešnim temama, od kojih neke nemaju ni smisla, sjajno je vreme i mi i naši ukućani igraćemo ovo mesecima. To zaista ne bi trebalo da se propusti i voleli bi da vidimo kakve lude ponavlјajuće formule Jackbox Games može da smisli.

Jackbox igre su zaista nadmašile sebe sa Jackbox Party Pack 7. Svaka igra je jaka i drži se zasebno, pri čemu su Talking Points i The Devil And The Details dve istaknute igre iz ovog paketa, a svaka će sigurno ući u knjige istorije franšize. Pretpostavlјamo da će njihov zavisni gameplay i jedinstveni preokreti biti dorađeni i evoluirani u budućim izdanjima The Jackbox Party Pack-a.

Iako nije toliko privlačan za pažnju, Blather Round je zabavna promena na šaradama i služi kao odlična igra za kuliranje nakon dva gore pomenuta užurbana i haotična iskustva. Champ’d Up je na kraju samo varijacija Tee-KO-a, ali formula ovde deluje jednako dobro kao i u toj igri. Quiplash 3 je najrazočaravajuća igra u paketu zbog njene nove poslednje runde, ali iskustvo je i dalјe jednako brzo i lagano, kao i uvek.

Jednostavno rečeno, ako postoji bilo koji Jackbox Party Pack koji biste trebali da pokupite, ovaj je gore sa nekim originalnim klasicima zbog kojih je drugi ekran doživeo takav pogodak kada je prvi put objavlјen. Jackbox Party Pack 7 je kolekcija naslova koja izaziva veselјe i dobrodošao korak napred za franšizu.

Jackbox Party Pack 7 donosi nam kolekciju od pet igara koje čine jedan od najbolјih paketa koji je objavljen u nedavnoj memoriji. Talking Points i The Devil And The Details trebalo bi da budu novi oslonci na to koliko su mahniti i zabavni, uz Champ’d Up i Blather Round koji ih lepo dopunjuju. Quiplash 3 razočarava njegovim promenama, ali paket u celini je uzbudlјiva kolekcija za bilo koju zabavu ili grupno druženje.

Jackbox Party Pack 7 was last modified: 10 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post Jackbox Party Pack 7 appeared first on ITNetwork.

Original Article