Izlazi Cyberpunk 2077 OnePlus pametni sat

0
500

OnePlus danas planira da izbaci ograničeno izdanje pametnog sata. Novi aparat OnePlus Watch Cyberpunk 2077 Limited Edition stiže u bojama i oblicima koji vuku inspiraciju iz jedne od najuspešnijih igara poslednjih godina. Razlike u hardveru između ove verzije i standardnog OnePlus pametnog sata ne postoje, tako da je razlika samo u izgledu i ako sa novim ažuriranjem softvera niste dobili merač vremena u svojoj kibernetičkoj ruci.

Sat će najverovatnije privući sve Cyberpunk 2077 kolekcionare koji jedino mogu da ga nabave na kineskom tržištu. Ovo nije toliko čudan potez, jer je kompanija ranije lansirali i mobilni telefon OnePlus 8T koji je isto imao Cyberpunk 2077 ediciju. Novi uređaj nije dobio globalnu verziju tako da će samo Kinezi moći da upotpune kolekciju bez uvoza.

Pametni sat je samo mali deo ogromne marketing mašinerije koja prati Cyberpunk 2077. Možete naći figurice, jastuke, slušalice, novčanike, rančeve, gejmpadove, jakne, šolje, stolice i brdo drugih predmeta koje prate Cyberpunk brend na internetu.


The post Izlazi Cyberpunk 2077 OnePlus pametni sat appeared first on PLAY!.

Original Article