Izgleda da je Halo Battle Royale igra otkazana

0
67
izgleda-da-je-halo-battle-royale-igra-otkazana

Iako Halo Infinite možda nije bio veliki povratak koji je Microsoft nadao za franšizu, serijal ko-developera Certain Affinity izgledala je kao da se priprema da ponudi svoju verziju franšize sa igrom battle royale. Iako nikada zvanično nije najavljena, igra koja se dugo razvijala sada je navodno otkazana.

Prema pouzdanom leakeru informacija Shpeshal_Nick, Project Tatanka (kako je bio poznat) je otkazan, a industrijski insajder – zajedno sa svojim suvoditeljima – tvrdi to preko svog XboxEra podcasta.

Za neupućene, Project Tatanka je razvijao pomoćni developer Halo igara, Certain Affinity, sa radom na igri koji je počeo još 2020. godine. Iako nikada zvanično nije najavljena, njeno postojanje je više puta potvrđeno tokom godina od strane samog studija.

Čak i u vreme početnog curenja informacija, žanr battle royale je bio daleko od svog vrhunca, a dok je popularnost žanra opadala i rastla od tada, moguće je da je Microsoft smatrao da igra BR vezana za Halo Infinite specifično nije održiva.

Sada kada Project Tatanka više ne postoji, budućnost za Halo je još manje sigurna. Naravno, još jedna Halo igra je neizbežno na putu, ali šta će tačno biti je za sada misterija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More