Izgleda da će neke Playstation igre od prvog dana biti na PC platformi!

0
75
izgleda-da-ce-neke-playstation-igre-od-prvog-dana-biti-na-pc-platformi!

Krajem prošle godine, Sonijev London Studio je objavio da rade na trenutno neimenovanoj online co-op igri smeštenoj u fantazijskoj verziji Londona. Malo toga je zvanično podeljeno – međutim, novi oglas za posao je otkrio planove izdavača za lansiranje nadolazeće ove live-service igre.

Kako je izvestio Tech4Gamers, novi oglas za posao koji je postavio Sonijev PlayStation London Studio za ulogu “Senior/Principal Combat Designer” navodi obim posla kao uključujući “dizajn dobro izbalansiranog spiska heroja” možda sugerišući neki Overwatch ili Outriders klon sa herojima koji imaju različite skupove sposobnosti.

Još zanimljivije je odeljak Iskustvo/Znanje koji traži od kandidata da imaju “iskustvo u isporuci velikih borbenih funkcija, poželjno na PC-u i konzoli” – nagoveštavajući da bi igra mogla biti objavljena prvog dana na PC platformi.

Sony je u prošlosti tvrdio da planira da donese svoje live service igre na PC istovremeno sa PlayStation konzolama. To se još nije ostvarilo, međutim to je zbog činjenice da Sony još nije objavio nijednu od najavljenih igara tog tipa. Biće zanimljivo videti šta Sonijev London Studio sprema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More