Izdat ogroman besplatni apdejt za Minecraft Legends

0
72
izdat-ogroman-besplatni-apdejt-za-minecraft-legends

Xbox Game Studios i Mojang su najavili da Minecraft Legends dobija besplatno veliko ažuriranje na svim platformama. Ažuriranje, koje se promoviše kao “najveće ažuriranje” igre, donosi veštice, žabe, clanger i još mnogo toga.

Veštice su nove “tajanstvene ali voljne saveznice” koje će pomoći igračima tako što će bacati otrovne napitke na neprijatelje.

Pored veštice, možete izgraditi kotao koji se može koristiti za pojačavanje različitih saveznika koji se nalaze u njegovom području delovanja.

Još jedan saveznik koji dolazi u igru je žaba.

“Ne samo da žaba skače dva puta više od ostalih mountova, već i pliva mnogo brže, stvarajući nove mogućnosti za brzo kretanje u Overworldu”, kaže Mojang. “Ako se nađete na velikoj visini, nemojte biti previše nervozni – mekano, elastično telo žabe je prilično otporno na štetu od pada u poređenju sa ostalim mountovima.”

U igru dolaze i dva nova Piglina u obliku Clangera i Air Choppera. Clanger koristi simbole da odbije protivnike, dok Air Chopper razbacuje neprijatelje u različitim pravcima.

Postoje još mnoga ažuriranja igre koja možete pročitati putem kompletnih beleški o zakrpi igre na njenoj veb stranici. Ova uključuju nove prilagođene postavke igre, poboljšanja u pronalaženju puta, razna PvP ažuriranja i još mnogo toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More