Italijanska vlada izbacila video igru za mobilne telefone

0
215

Italy: Land of Wonders je pokušaj Ministarstva spoljnih poslova Italije da upozna svet sa italijanskom kulturnom baštinom. Danas je postalo jednostavnije nego ikad da se napravi video igra, a zašto onda ne bi i neka vlada ušla u svet izdavanja video igara. Svi ostali su već pokušali.

Igra sadrži preko 100 zagonetki koje igrači treba da reše, i fokusiraće se na priču o Eliju (zasnovanoj na grčkom bogu sunca Heliosu), čuvaru svetionika koji mora da upali sunce koje izlazi iznad Italije. Kao njegov novi šegrt, vaš zadatak je da mu pomognete da skupi 20 varnica u avanturama po Italiji. Nivoi sadrže prepoznatljive italijanske kulturne i prirodne spomenike, sa kojima se mogu upoznati i ljudi koji nikad nisu bili u Italiji, i oni koji žele da saznaju nešto više.

Italy: Land of Wonders obećava jedinstveno putovanje, a možete ga već danas probati na Android i iOS aparatima. Na App Store-u je napisano da je igra dizajnirana za iPad uređaje, tako da je najverovatnije najbolje da je igrate na tabletu. Ako ga nemate, običan telefon će verovatno poslužiti. Igra je besplatna, zato je obavezno testirajte ako ste zainteresovani za kulturnu turneju po Italiji. Trejler se nalazi ispod teksta.


The post Italijanska vlada izbacila video igru za mobilne telefone appeared first on PLAY!.

Original Article