Istražite Gillette Intimate i3, i5 kolekciju za negu muškaraca

0
94
istrazite-gillette-intimate-i3,-i5-kolekciju-za-negu-muskaraca

Uz četiri nova proizvoda, Gillette Intimate i3, i5 asortiman je osmišljen za jednostavnije, urednije i sigurnije brijanje „dole“. Gillette je najpoznatiji po svom opsežnom katalogu najboljih brijača i trimera za muškarce i žene. S obzirom na to da se sve više muškaraca odlučuje za brijanje većeg dela tela, a ne samo lica, Gillette je otkrio da se oko polovine muškaraca ozledilo dok su uređivali intimne delove tela.

Nakon daljeg istraživanja, kompanija je otkrila da gotovo trećina muškaraca uređuje svoje intimne delove tela istom oštricom koju koriste za lice, a dvojica od trojice koriste isti žilet! Uočivši jasnu prazninu na tržištu, Gillette je lansirao svoju novu Intimate kolekciju kako bi se prilagodio tim problemima i ponudio posebno rešenje za ovu vrstu uređivanja.

Dlaka u predelu prepona često je grublja i kovrdžavija nego na drugim delovia tela, a koža je tanja i osetljivija, što znači da muškarci trebaju verovati alatima koje koriste kako bi dobili posao obavljen kad to zaista, zaista stvarno važi. Ova kolekcija upravo to omogućuje.

Gillette Intimate i3

Nova Gillette kolekcija je kompletan režim i sastoji se od četiri nova proizvoda. Prvi je , vodootporni električni uređaj za brijanje koji pomaže u zaštiti od rezova, zapinjanja i iritacija. Sistem rezanja SkinFirst ima otvor pod uglom koji je 40% manji, šire i manje oštre vrhove zuba te bliže zube kako bi osigurao nežnost oko osetljivih područja i tanje kože.

Gillette Intimate i3 trimer dolazi s osetljivim češljem koji potpuno štiti pokretnu oštricu od dodira s kožom, što takođe smanjuje iritaciju ili oticanje kože u zoni rezanja.

Istražite Gillette-ovu intimnu kolekciju za negu muškaracaGillette Intimate Pubic Hair Trimmer i3

Gillette Intimate i5

Drugi proizvod je Gillette Intimate Trimer za intimne delove i5, koji je sličan i3, ali dolazi s tri nastavka. Tri češlja omogućuju svestrano iskustvo brijanja koje je sigurno i omogućuje vam da oblikujete kosu s poverenjem. Obe opcije brijača su bežične, a i5 dolazi s dugotrajnom baterijom koja može raditi 100 minuta nakon jednog punjenja.

Istražite Gillette-ovu intimnu kolekciju za negu muškaracaGillette Intimate Pubic Hair Trimmer i5

Gillette Intimate Hair Razor

Poslednji na listi je Gillette Intimate brijač za intimu. Ako volite Gillette Flexball žilete, ovo je pravi izbor za vas. Ima SimplePass tehnologiju, pet antifrktcijskih oštrica i dodatnu lubrikaciju za bliske i udobne brijanje, kao i dodatnu zaštitu. Drška Flexball prilagođava se oblicima tela i posebno je dizajnirana s širim ravnom ručkom za bolju kontrolu i ravnotežu.

Takođe, s ova tri nova uređaja za telo, Gillette lansira i Gillette Intimate Shave Cream + Cleanser koji priprema kožu pre, za vreme i nakon brijanja.

Istražite Gillette-ovu intimnu kolekciju za negu muškaracaGillette Intimate Hair Razor

Read More