Apple Watch možete da koristite i za jednostavno upravljanje Apple TV-om ili nekim funkcijama na iPhone-u, uključujući i muzičke aplikacije. Kada slušate muziku na svom mobilnom telefonu, ona se automatski pokreće i na vašem Watch-u. Pogledajmo kako možete da isključite ovu funkciju.

Apple-ov pametni sat je zaista svestran uređaj. Neki ga koriste kao neizostavnog partnera za vežbanje, a drugi uživaju u prednostima potpunog obaveštajnog centra na svom zglobu. Njegov sistem za praćenje otkucaja srca je takođe jako koristan, baš kao i opcija za slušanje muzike prilikom vežbanja.

Kada pokrenete bilo koju aplikaciju za slušanje muzike (Spotify, Apple Music, i sl.), ona se automatski pokreće i na vašem Watch-u. To ćete videti na svom Watch Face-u, a ikonica se neće pomeriti dok god svira muzika. Ako niste dovoljno pažljivi, možete slučajno da isključite muziku, prebacite na sledeću pesmu ili promenite jačinu pomeranjem Digital Crown-a.

Ako vam se to već dešavalo, a niste baš ludi za daljinskim upravljanjem muzikom preko vašeg sata, lako možete isključiti tu funkciju. Uđite u aplikaciju Watch na svom iPhone-u pa idite na General Wake Screen Auto-launch Audio Apps.

Kada isključite tu opciju, ni jedan player se neće više automatski pokretati kada ga uključite na drugom uređaju.


Article source: http://imagazin.rs/iskljucite-aplikaciju-music-na-svom-apple-watch-u/