IRL je ponovo sa vama! Prijavite se za nacionalne Tekken 7 kvalifikacije za svetski IeSF šampionat 2023!

0
49
irl-je-ponovo-sa-vama!-prijavite-se-za-nacionalne-tekken-7-kvalifikacije-za-svetski-iesf-sampionat-2023!

Igrate Tekken 7 i želite vaše veštine da prikažete na najvišem nivou? SESE vas poziva da se prijavite za kvalifikacioni turnir za ovogodišnji IeSF Svetski šampionat u Jašiju, koji nosi nagradni fond od 500.000 dolara!

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo nacionalne Tekken 7 kvalifikacije za veliki Svetski esports šampionat u organizaciji IeSF-a, koji će se krajem godine održati u Rumuniji. Kvalifikacije će se održati u subotu, 25. februara u 12:00 časova, u prostorijama Srpskog Saveza Elektronskih Sportova i Esportova (SESE). Svim pravilima i samoj prijavi možete pristupiti putem ovog linka.

Najbolji igrač sa nacionalnih Tekken 7 kvalifikacija će dobiti priliku da predstavlja Srbiju na regionalnom turniru. Najbolji sa tog turnira će putovati za Jaši, gde će se na velikoj sceni održati završnica IeSF-ovog turnira!

Na turniru mogu da učestvuju samo igrači sa srpskim pasošem!

Turnir u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se od 24. avgusta do 04. septembra 2023. godine. Sve aktuelne informacije o IESF, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More