iPhone 7s – Moguć indication sa 5″ zaslonom i vertikalnom kamerom s dvije leće?

Mobile communications and social networking concept: row of touchscreen smartphones with cloud of application icons isolated on white reflective background

U glasinama se većinom spominje potpuno novi iPhone 8 kao perjanica koja će imati novi dizajn i OLED zaslon. Ipak, mnogi vjeruju kako će Apple uporedo sa njim predstaviti i iPhone 7s modele koji će biti nešto povoljnija alternativa.

iPhone 7s trebao bi imati zaslon 4,7″, iPhone 7s Plus 5,5″ a sada Mac Otakara, prilično pouzdani japanski blog, spominje i treći iPhone 7s indication koji bi imao LCD zaslon od 5″ i kameru sa dvije leće koje bi u njegovom slučaju bile postavljene vertikalno umjesto horizontalno. Prema onome što su im rekli njihovi izvori uposleni u kompanijama dobavljačima u Tajvanu, i ovaj indication imao bi specifikacije koje se neće razlikovati od ostalih iPhone 7s modela.

Sigurni smo kako će u prvim mjesecima predstojeće nam godine ova situacija biti puno jasnija jer glasine već godinama otkrivaju sve. Da li će Apple u 2017. zaista imati čak 4 nova modela u ponudi ostaje da vidimo.

Article source: http://www.omizio.com/glasine/iphone-7s-moguc-model-sa-5-zaslonom-i-vertikalnom-kamerom-s-dvije-lece/