iPhone 15 Pro je toliko moćan da može pokretati konzolne verzije igara, poput Assassin’s Creed Mirage

0
63

Apple je predstavio najnoviju verziju iPhone telefona – iPhone 15, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max – a sa njim je stigla i neka velika vest za gejmere.

Prema kompaniji, novi iPhone 15 Pro i Pro Max omogućiće igračima da igraju potpune konzolne verzije nedavno izdatih i predstojećih igara direktno na uređaju. Telefon će podržavati Resident Evil 4 Remake, Resident Evil Village, Death Stranding i predstojeći Assassin’s Creed Mirage. Pored toga, telefon će podržavati raytracing.

Što se tiče vremenskog okvira, dve Resident Evil igre i Death Stranding će biti dostupne za iPhone 15 Pro kasnije ove godine. Assassin’s Creed Mirage će biti lansiran u prvoj polovini 2024. godine.

“Sa profesionalnim performansama i mogućnostima, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max pokreće A17 Pro, prvi čip industrije od 3 nanometra”, kaže Apple.

“Novi CPU je do 10 posto brži sa mikroarhitektonskim i dizajnerskim poboljšanjima, a Neural Engine je sada do 2x brži, pokrećući funkcije poput autocorrect i Personal Voice u iOS 17. GPU profesionalne klase je do 20 posto brži i otključava potpuno nove doživljaje, sa novim dizajnom sa 6 jezgara koji povećava vrhunske performanse i energetsku efikasnost. Sada sa hardverski ubrzanim ray tracing detaljima – koji je 4x brži od softverskog ray tracinga – iPhone 15 Pro nudi glatkiju grafiku, kao i imerzivnije AR aplikacije i iskustva u igrama.” iPhone 15 Pro donosi pravo gejming iskustvo na dlan korisnika sa konzolnim naslovima koje nikada pre nismo videli na pametnom telefonu, poput Resident Evil Village, Resident Evil 4, Death Stranding i Assassin’s Creed Mirage.”

Apple iPhone 15 Pro i Pro Max se lansiraju 22. septembra. Prednarudžbine počinju 15. septembra sa iPhone 15 Pro koji počinje od $999 i Pro Max koji počinje od $1,199.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


The post iPhone 15 Pro je toliko moćan da može pokretati konzolne verzije igara, poput Assassin’s Creed Mirage appeared first on PLAY!.

Read More